Sunday, June 08, 2008

interview with a twist

Thanks to sonu's post tagging me, i'm about to embark on a music fueled journey of self-discovery...i hope :D

Ok, Rules:

1. Put an MP3 player on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write the name of the song no matter what.

and now...for the interview!!!

1.IF SOMEONE SAYS “IS THIS OKAY?” YOU SAY?
Ans. "Air - Caramel Prisoner"

uhmmm...can't get anything out of this one...except that it's dark and mysterious and moody and has a lot of weird sound effects :P

2.WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY ?
Ans. "System Of A Down - P. L. U. C. K."

hmm....a very angry sounding protest against the genocide in armenia. not me at all.

3.WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Ans. "Joss Stone - Torn and Tattered"

"I'm torn and I'm tattered Sick and tired living my life singing the same old song"...quite a stretch.

4.HOW DO YOU FEEL TODAY?
Ans. "Britney Spears - What You See (Is What You Get)"

i. e. you're not getting much today :P

5.WHAT IS THE PURPOSE OF YOUR LIFE ?
Ans. "Aerosmith - The Other Side"

hmmm...no, i'm not going over to the other side...but yeah, the meaning fits, by a stretch.

6.WHAT IS YOUR MOTTO?
Ans. "Alice In Chains - Sludge Factory"

nope. not.

7.WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Ans. "Megadeth - I Thought I knew It All"

hmmm...interesting.

8.WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
Ans. "Basement Jaxxx - Flylife"

uhhh...not at all.

9.WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Ans. "Dizzy Gillespie - Soul Time"

okay, this one's partially true, at least :)

10.WHAT IS 2+2?
Ans. "John Mayer - In Repair"

nope. not.

11.WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Ans. "Aerosmith - Same Old Song And Dance"

well...yeah...i do like familiarity..who doesn't? the song is about something completely different tho :D

12.WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE ?
Ans. "Eric Burdon - Home Dream"

hmmm...yeah, quite true...for once :)

13.WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Ans. "Phil Collins - Two Worlds"

yeah, quite possible. no clue which other world though - haven't thought that far :D

14.WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Ans. "Scorpions - Can't Live Without You"

no way. i don't want a lifetime of addiction :D on the other hand, i do want to be happily settled with someone i can't live without.

15.WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Ans. "Kings Of Convenience - The Build Up"

i think...not!!!

16.WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Ans. "Scorpions - Rock You Like A Hurricane"

i'll have to ask them this one before i form an opinion :)

17.WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Ans. "Milencolin - Fuel To the Flame"

i'm gonna have a punk rock wedding...yayyy!!!

18.WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Ans. "Dj Dolla - Life On The Line"

no comments.

19.WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Ans. "Paul Van Dyk - Words"

hmmm...not exactly my hobby, unless this blog counts :)

20.WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Ans. "Secret Knowledge - Sugar Daddy"

ohhh...lemme find someone to sugar-daddy first ;)

21.WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Ans. "Shiva Space Technology - Equilibrium"

very true. my friends are the only thing that's holding me in equilibrium these days :)

22. WHAT DO YOU THINK OF YOURSELF?
Ans. "Live - Rivertown"

"who's gonna save your soul? who's gonna make your heart beat again?" - yeah...sounds like me :)

There...now i tag Ess Dee and Vamsi, and everyone else who reads this post :)

No comments:

survival

mumbai's having epic rain. it's been pouring for the last 48 hours or so, and the commute home was hellish for most people. i took a...